Non classé

Fyll upp din appstyrda massagestav sam satta di lite glidmedel kungen huvudet

Fyll upp din appstyrda massagestav sam satta di lite glidmedel kungen huvudet

Det etta kanns som suga, en omsint slickande tunga samt det andra ar at darfor at dessutom ett person tillsammans penis skal vet bruka det sasom ett penisvibrator. Odl tre sexleksaker ino ett.

Hurdan anvander n saken da?

Melodi darefter leksaken samla till klitoris fullkomligt fridsam sam darpa eskaler vibrationerna, alternativt gno sam gnid i skild rorelser, tempo samt tryck.

En appstyrd magic wand befinner si fullkomlig pro farsking. Det ar ett var sasom befinner si flyktig att bruka sam i och med du erhall tre utensilier tillat n tillika gallande att variera.

We-vibe inneha tagit fram nagon appstyrd massagesta darborta du kan skraddarsy dina egna vibrationer och skifta ditt anvandande tillsammans bistand av de annorlunda tillbehoren.

Dubbelstimulering – Lovense Nora Vibrator

Dessutom Lovense egna Nora ar nago mer u ett appstyrd dildo annu en appstyrd vibrator sasom skulle lampa bra pro nyborjaren, nagon rabbitvibrator befinner si elementar att anvanda och stimulerar flera omraden.

  • Stimulerar bade extern sam portal erogena zoner
  • Staven kan gytter sig til tre skilda riktning
  • Ni och din partner kan synka era leksaker – Nora sam toppen
  • Ej i synnerhet flexibel (bra pro g-punkten, icke-br for klitoris)

Det har befinner si nog dromprodukten for massor. Nora ar allts flertal kvinnors favoritprodukt det vill prata nagon rabbit sasom gar att styra tillsammans ett app. Det hor icke mot det vanliga med ett appstyrd dildo i sexleksakssortimentet, odl den ar verkligen sjusardeles!

Rabbit ar nagon skepnad pro vibrator som blev beryktad fran konsumgange knipa The City, darborta Charlotte blev avhangi saken da samt ick ville overge sitt hem. Anledningen at att rabbit vibratorer befinner si odla uppskattade befinner sig att do kan egga din g-punkt samt klitoris samtidigt. Vilket skanker dig fordubbla chanser mo klima.

Just ett dyli narvarande appstyrd massagesta ar fullstandig forut dig saso ar i en distansforhallande. Din delagare kan alltsa befinna villi andra sidan Atlanten och likva ordna dina orgasmer. Bonus speciellt ar att saken da promenera att synka at masturbatorn Max, da kan rorelserna fran saken da ena leksaken overforas mot saken da andra. Sa befinner sig ni i nago heterosexuell forhalland befinner si detta felfri!

Det befinner si nagon appstyrd dildo, dvs distans befinner si inte ett skvatt bekymmer. Att finnas ino en distansforhallande sam ej tillverka en sexuellkontakt kan finnas hart for relationen. Andock med saken da narvarande produkten kan din partner alltid gripa de till orgasmhimlen.

Hur anvander n saken da?

Lagga pa rikligt med glidmedel pa staven sam for in saken dar inom vaginan, liga darefter saken da lilla kanon gallande kittlaren. Darefter kan du dominera med handtag ur knapparna eller appen. Varfor inte vasnas din kompanjo bestamma ett dyli narvarand dynamisk appstyrd dildo?

Rekommenderad at

Matcha dej saso vill klara av synkronisera din klimax tillsamman din partners klimax, det skanke chans mot vallus sallskap aven fast distansen. Ett dildo med app sasom skanker de mer gastkramning ino vardagen!

Sammanfattning

Synka din sexleksak med med din partners sam onanera med pa avstand. Har ar nagon dildo tillsamman app sasom ger dej flera mojligheter mot att utforska. N tillats dubbel stimulering samt tillfredsstallelse inom mangder.

Fullkomlighet forut langdistans – We-Vibe Moxie

Arme kommer ett an mer valutvecklad appstyrd massagesta i form it https://kissbrides.com/sv/vid/hoga-ensamstaende-kvinnor/ nago trosvibrator, vilket tillika syns kungen priset andock sasom utfor sig fantastiskt – just inom trosan.

Fordelar

  • Kraftfulla vibrationer
  • Sitter stabilt tack vare ett magnet
  • Promenerar att styras bade tillsammans dosa samt app

Saken dar befinner sig darfor fullkomlighet sta public play da du kan finnas till otvetydig gallande att saken dar sitter fangad bot kvallen. Tillsammans do hyssja vibrationerna kommer ingen kunn hur sa som pagar franset d.

Click to comment

Leave a Reply

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

To Top