Non classé

Badoo etablerades i London 2006 och inneha 202 miljoner registrerade medlemmar varlden ovan

Badoo etablerades i London 2006 och inneha 202 miljoner registrerade medlemmar varlden ovan

Procent av kvinnor

Vill du bli betalande medlem kungen Badoo finns det par val. Antingen uppgraderar du ditt konto sa att du far “Super Powers”, som galler under en speciell tidsperiod. Eller sa koper du Credits som ar en slags valuta, som du kan konsumera pa sajten. Sjalvklart gar det att ha bagge samtidigt. Det gar att bekosta med med smavaxt, Paypal eller mobilen och sjalva betalningsprocessen fungerar smidigt.

Badoo Super Powers ar en avgiftsbelagd tillaggsfunktion som ger dig extra “krafter”och installningsmojligheter. Du kan t.ex. bli osynlig, sa att andra inte kan se att du besokt deras profil. Du kan tillika se vilka som lagt till dig som favorit, och vilka som vill motas dig. Med Super Powers kan du ocksa justera din profil, i genom att kora bland flertal profilteman.

Utover Super Powers gar det samt att kopa Credits. Badoos Credits fungerar som Badoos egna valuta och anvands for att inforskaffa med pa sajten. Det mesta man koper handlar ifall att foreta dejtingprofilen mera synlig. Till foredome kostar det 100 credits att lite sin dejtingprofil placerad i toppen pa sokresultaten.

Samma vinst galler om man vill fa sin bild visad oftare i Encounters. Det kostar ocksa 100 credits att ringa sin bild placerad i ett rullande bildlista som visas overst upp kungen allihopa sidor.

Fordelen med att selektera Facebook-alternativiet, ar du ej behover foda in anvandarnamn och losenord bred varje inloggning. Ar du redan inloggad kungen Facebook och klickar kungen en minimal gallande Badoos hemsida, sa loggas du in automatiskt. Ar du inte inloggad pa Facebook visas Facebooks inlogningsruta i ett popup-fonster, och sa fort du loggat in kungen Facebook loggas du aven in gallande Badoo.

Badoos webbsida inneha mestadels par funktioner for att hitta andra medlemmar, folk i narheten och encounters. Folk i narheten motsvarar sokfunktionen gallande andra dejtingsidor, medans encounters, som beskrivs langre ner, fungerar helt konstig. Bagge funktionerna ar enkla och otroligt snabba att begagna.

Part man

En sak som utmarker Badoo, ar att sidan ar mycket valdesignad och extremt enkel att anvanda. Det ar uppenbart att skaparna har lagt ofta fokus kungen att skapa en blad som anvandarna amna instruera sig att uppskatta snabbt. Den enkla, rena designen gor sidan bade lattnavigerad och lustig att konsumera. Detta gor att anvandarna kan fokusera pa det som ar relevant: att mota andra personer.

Vi har inte testat Badoos mobilapp, sa vi kan inte artikulera oss ifall hur anvandarvanlig den ar. Men, med avsikt gallande hur valdesignad hemsidan ar, skulle det vara markligt om Badoo-appen ej ocksa holl paverkad rang.

Badoo ar en dating fokuserad ‘social ron’ site. Den grundades 2006 och ar agd fran Andrey Andreev. Forut nuvarande fungerar Badoo i 180 lander gallande 40 olika sprak. Med nummer fyra ranking i listan over varldens storsta sociala natverk, verkar Badoo installt pa att ta i bГ¤sta stГ¤llet att trГ¤ffa asiatiska kvinnor besittning varlden! Pa webbplatsen kan du spartanskt oppna ett konto med din Facebook-profil, och ar celeber for att besta en super webbplats att forbruka som kommer att sammankoppla dig med liksinnade overallt.

Badoo ar en av de ringa sajter som erbjuder en tankande gratis tjanstebaserad. Nar du registrerar dig far du resurs till chattfunktioner, information ifall personer med motsvarighet intressen och visa foton fran tillgangliga blivande vanner eller datum utan att behova avlona en cent. Men om du ar tillfreds med tjansten och bestammer sig for att satsa en aning i din profil finns det ett antal av premiumtjanster forut att dra gagna fran.

Badoo ar helt klart en dejtingsajt i tiden och kan sagas besta en dejtingsida, ett chatrum och en bildrating sida i ett. Folket bortom vet att manniskor tycker om erkannande och att en bit som anvander natdejting lagger stor massa intill utseendet. Utifran detta inneha man skapat en blad dar det ar spartanskt att bli bekraftad och hitta och kontakta medlemmar efter yttre egenskaper.

Tvingas man va betalande medlem for att nan amna halsa pa eller lasa det man skriver? Forsta dygnet hade jag val c:a 20 traff och allihopa sjalv skrev till laste och stundtals svarade kungen det sjalv skrev… sedan blev det stendott… inga pahalsning och ingen som laste… kom blott upp att man skulle “highlighta” forut att meddelandet skulle bli sett…. ifall det ar sa att man tvungen avlona kan utslag gott fortalja det.

Click to comment

Leave a Reply

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

To Top