Non classé

8 fog till varfor du blott matchar med forlorare kungen Tinder

8 fog till varfor du blott matchar med forlorare kungen Tinder

Tinder ger anvandarna jatte- att jamra pa, korrekt som online dating i allmanhet utfor. Det ar spartanskt att gora nagra typ stora misstag nar du ar novis pa natet. Det finns massa foremal att bega och inte foreta i online-datering som du mojligtvis borde bekanta dig med. Men ifall du har anvant Tinder en sma ogonblick ar det mojligt att du redan har stott kungen nagra problem. En av de vanligaste ar att atnjuta ringa matchningar i appen, eller bara matcha med manniskor som du sannerligen ej vill ha gallande ett datum, oavsett om du letar efter tjejer eller killar att kackla och pricka.

Det finns otaliga anledningar till att du bara kan matchas med forlorare gallande Tinder. Nagra av dem inneha att bega med hur du presenterar dig i dina foton och din profil, samtidigt andra kan relatera till hur andra uppfattar din kategori eller din sort, under tiden andra troligtvis ar relaterade till din sate och de standarder som du satter dig personligen. Las framat forut att ta reda pa varfor du inte matchar de personer du verkligen vill raka pa Tinder och se om det finns nagot du kan handla pro att foreta appen roligare.

1. Du ar orealistisk om dina kriterier forut matchningar

Far du ej flertal matcher gallande Tinder? Kanske maste du besta en aning mer jordnara med dina sokkriterier eller vilken typ av profiler du sveper pa rak arm kungen | iStock

Kommer du ihag nar Tinder fragade dig om kon, aldersintervall och geografisk radie du ville ha i potentiella matchningar? De smala votering som du ser i dina matchningar genast kan besta tack vare orealistiska eller alltfor specifika sokkriterier. Men det finns samt en annan mojlighet som kan belysa varfor du bara matchar personer som du inte vill ha gallande ett datum eller inte far nagra matchningar alls.

Det finns ingenting angenam fason att beskriva detta, sa vi drar blott fran Band-Aid fort: En skal till att du nog inte far nagra bra matcher eller ej far nagra matchningar alls ar att du huvudsak hoger kungen manniskor som ar betydligt mer attraktiva an du. Det kan besta ett marigt piller att svalja, speciellt om du tycker att du ar en typ attraktiv person. Men kom ihag att om du enkom sveper riktig pa bilder av manniskor med modellliknande utseende, har du antagligen bara en tillfalle med dem ifall du ocksa har ett anlete over genomsnittet.

2. Dina foton ger dig inga tjanster

Visst, det hjalper att ha ett stilfullt utseende och bra europeiska kvinnor mot amerikanska kvinnor belysning nar du tar ett foto pro din Tinder-profil. Och du kommer sannolikt att atnjuta flest matchningar om du ar ytterst attraktiv. Men samt ifall ditt utseende bast kan beskrivas som ‘genomsnittligt’ kan du fortfarande ha foton som far fantastiska matchningar att svepa at hoger, ej at vanster, i din profil. Anvand inte selfies, daligt upplysta foton eller foton dar du star i en grupp vanner. Valj istallet foton som visar ditt plyte klargjort, i smickrande sken och skildrar dig i en outfit som ser bra ut kungen dig. Du bor konsumera hogkvalitativa foton, och en webbplats som heter Tinder Seduction rekommenderar att du anvander bilder som maximera ditt utseende for att lite folk att svepa domstol.

3. Du befinner dig inte i ett stadsomrade

Nej kanske Tinder inte ar den basta online dating-plattformen forut dig om du inte befinner dig i ett storre stadsomrade | iStock

Stader som New York och Los Angeles ar det basta stallet att anvanda Tinder, alldenstund det finns flera andra brukare pa Tinder i dessa omraden. Men ifall du anvander Tinder i ett forortsomrade ar det massor mindre troligt att du far fantastiska matchningar. Vi sager ej att det ej finns nagon cool i alltsammans befolkningen i sma stader eller forortsomraden, men du kan inte vanta sig dig att se samma volym fantastiska matcher i en forortsstad som nar du anvander Tinder i ett storre storstadsomrade. Sa vad ar losningen? Om du inte planerar att ta upp och maka om en stund kanske det ej finns nagon. Du plikt sannolikt blott forsta att dejtingspoolen ar mindre i en liten stan an i ett stort tunnelbanaomrade.

Click to comment

Leave a Reply

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

To Top