Non classé

Otaliga av dessa funktioner ar redan tillgangliga pa Tinder Plus

Otaliga av dessa funktioner ar redan tillgangliga pa Tinder Plus

Tillkannagav i slutet av augusti forra aret, Tinder guld visar dig vem som har svepat sann gallande din profil innan du ens har sett dem dyka upp i din potentiella matchlista for ?7,49 i manaden. Forr var ni bada tvungna att svepa at hoger, i hemlighet, innan en matchning skulle goras och ni kunde antrada langa meddelanden till varandra. Brittiska anvandare kan ocksa handla Tinder Gold pro ?4,66 per manad kungen sexmanadersbasis eller ?3,50 per manad nar de kops i forvag kungen en 12-manadersbasis.

Medan vissa inneha kritiserat Tinder pro att bifoga prenumerationsmodeller till sin tjanstebaserad, nadde appen max av listorna i inledningsvis av september och dess CPO, Brian Norgard twittrade: ” Idag ar Tinder den mest inkomstbringande appen i varlden – sjalv sa till dig att prenumerationer kan vara en grej en dag.”

Pro manadsavgiften far Tinder Gold-anvandare ett forsprang pa matcher, vilket utfor att de kan valja och vraka bland personer som gillar utseendet kungen dem. I ett blogginlagg sa Tinder att Tinder Gold erbjuder appens ”mest exklusiva” funktioner, inberaknad Passport, Rewind, Unlimited Likes, fem Super Likes per dag och en Boost per manad, forutom Likes You-funktionen.

”Tank gallande [Tinder Gold] som din personliga Swipe Right-concierge-tillganglig 24/7-som tar med alla dina vantande matcher till dig. Nu kan du luta dig ater, njuta fran en underbar cocktail och vanda sida genom profiler nar du vill, anser Tinder, nagot sjukt, forklarar .

Tinder kissbrides.com användbar länk Gold testades ursprungligen i Argentina, Australien, Kanada och Mexiko och inneha nu rullats ut globalt kungen iOS. Det ryktas att Tinder Gold kungen Android amna lanseras nasta manad. Men hur star sig Tinder Gold jamfort med Tinder Plus, och ar det vart att avlona for?

Tinder Gold vs Tinder Plus

Tinder ar i allmanhet en gratis app. Du behover ej erlagga for att svepa och skicka meddelanden till andra anvandare.

Tinder Plus

2015 lanserade Tinder Tinder Plus som var prissatt avhangig kungen din alder och position och varierade fran ?3,99 per manad i Storbritannien forut anvandare mellan 18 och 27, till ?14,99 i manaden pro alla 28 eller aldre. I USA ar korresponderande siffror for likadan aldrar $9,99 och $19,99, vilket utfor det billigare alternativet dyrare likadant som i Storbritannien.

Som ett resultat fran en harforleden rattslig utslag i Kalifornien tvungen Tinder avbryta debitera aldre brukare mer medel per manad forut att hantera Tinder Plus.

Tinder kritiserades fran anvandaren Allan Candelore som pastod att Tinder agnade sig at brottslig aldersdiskriminering genom att debitera sina 30-och aldre brukare mer varje manad.

I en forr rattegang havdade Tinders skydd att prissattningen var baserad pa marknadstestning, men appellationsdomstolen domde mot Tinder och havdade att aven ifall lagar i delstaten Kalifornien tillater speciell affarsledd diskriminering, faller ej Tinders prismodell under detta. Denna dom paverkar ej andra regioner och andra statliga lagar, sa det ar ej tydligt hur det kommer att berora Storbritannien eller sa kommer Tinder ens att omprova sin klokt beraknande.

Obegransade gilla-markeringar: Pa gratisversionen av appen kan du blott sukta efter ett begransat antal personer (cirka 100 inom ett 12-timmarsfonster) men med Tinder Plus tas denna limit bort. Du kan uppskatta sa massa du vill sa lange du vill.

Extra Superlikes: utover obegransade Likes far du med Tinder Plus fem sa kallade Super Likes. Dessa Super Likes berattar matcher att du ej enbart gillar dem, du minsann digga dem, och det betyder att du skjuts upp deras potentiella matchningslista och ges mer synlighet.

Spola retur: Som namnet antyder later Tinder Rewind dig angra ett svep ifall du gor ett felbedomning och avfardar nagon av fadas, eller sveper pa nagon du faktiskt inte vill matcha med.

Pass: Tinders potentiella matchningslista baseras pa din aktuell omrade men Passport-funktionen gallande Tinder Plus later dig virtuellt teleportera nagon annanstans och kika hur matcherna ser ut i en annan stad eller ett annat land.

Tinder guld

Lyft: En Boost utfor dig mer synlig i appen och Tinder Gold ger dig en Boost i manaden, vilket skjuter dig till andra anvandares appar i 30 minuter.

Gillar dig: Det viktigaste extramaterialet pa Tinder Gold later dig kika vem som inneha svepat hoger kungen din profil innan du har svepat ratt kungen dem.

Click to comment

Leave a Reply

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

To Top